Digital lucia / luciatåg online

Nog för att ordet corona är ursprunget till andra ledet i ordet luciakrona, men inte hade vi väntat oss att luciacorona skulle bli ett relevant begrepp. Men så blev det anno 2020, och som luciatåg behöver vi anpassa oss till den pandemiska verklighet vi nu lever i även år 2021.

Vi har fått flera frågor om vi kan göra ett virtuellt luciatåg online, och JA – självklart erbjuder vi även i år ett digitalt luciatåg som du kan låta dina medarbetare få ta del av.

Det här är förstås något vi kan erbjuda i hela Sverige när vi nu inte kan vara på plats i dina lokaler med ett luciatåg som fysisk uppenbarelse, luciastämningen kommer att kunna förmedlas även genom internet. Till Sundsvall såväl som Stockholm, Malmö liksom Möklinta, Uppsala och Umeå – och självklart kan även Göteborg eller vilken annan ort som helst få besök av vårt digitala filmade luciatåg.

Kontakta oss, hör av dig på henrik@aldamus.se eller ring Staffan Stalledräng Henrik på 0702-56 16 56 så hittar vi en lösning för dig.

 

Kontakt

Fyll i formuläret, maila henrik@aldamus.se eller ring Henrik på 0702-56 16 56.
 

Fakta

  • Vi sjunger flerstämmigt a cappella
  • Vi fakturerar (med F-skattebevis)
  • Luciatåg live är momsbefriat
  • Digitalt luciatåg har 25% moms

Visste du att...

Att luciavaka kommer från folktron att på lucianatten härjade övernaturliga krafter och det var bäst att hålla sig vaken.