Digital lucia / luciatåg online

Nog för att ordet corona är ursprunget till andra ledet i ordet luciakrona, men inte hade vi väntat oss att luciacorona skulle bli ett relevant begrepp. Men så blev det anno 2020, och som luciatåg behöver vi anpassa oss till den pandemiska verklighet vi nu lever i även år 2021.

Nu har jag lyssnat och tittat på luciavideon. Det var med rysningar och blöta ögon jag njöt mig igenom hela. Vilket fantastiskt jobb ni har gjort, vi är så nöjda! Det är en stor glädje att kunna överraska våra medarbetare med er vackra luciasång på fredag. Stort tack! Önskar er alla en hälsosam och fröjdfull Jul och ett Gott Nytt År!
– stor aktör inom finansbraschen som sedan bokat oss live

Vi har fått flera frågor om vi kan göra ett virtuellt luciatåg online, och JA – självklart erbjuder vi även i år ett digitalt luciatåg som du kan låta dina medarbetare få ta del av.

Digitalt luciatåg till hela Sverige

Det här är förstås något vi kan erbjuda i hela Sverige när vi nu inte kan vara på plats i dina lokaler med ett luciatåg som fysisk uppenbarelse, luciastämningen kommer att kunna förmedlas även genom internet. Till Sundsvall såväl som Stockholm, Malmö liksom Möklinta, Uppsala och Umeå – och självklart kan även Göteborg eller vilken annan ort som helst få besök av vårt digitala filmade luciatåg.

Kontakta oss, hör av dig på henrik@aldamus.se eller ring Staffan Stalledräng Henrik på 0702-56 16 56 så hittar vi en lösning för dig.

 

Kontakt

Fyll i formuläret, maila henrik@aldamus.se eller ring Henrik på 0702-56 16 56.
 

Fakta

  • Vi sjunger flerstämmigt a cappella
  • Vi fakturerar (med F-skattebevis)
  • Luciatåg live är momsbefriat
  • Digitalt luciatåg har 25% moms
  • Alla sångarna är fullvacinerade

Visste du att...

Corona är det latinska ordet för krona eller krans, så corona i luciatid är något stalledrängar, tärnor och Lucia har levt med i alla tider.